livet, Okategoriserade

Be true

Det blir allt viktigare för mig att leva i sanning. Och det blir allt svårare att inte göra det. Går jag emot det jag borde göra så reagerar hela min varelse. Så har det nog alltid varit, men det är först under senare tid som jag tagit det på allvar och medvetandegjort det.

24126302_698736046990235_5532885567739527168_n

Min önskan idag är att du ska våga följa ditt hjärta du med. Är det något du verkligen vill göra så ta ett steg åt det hållet. Sluta tänka pengar och vad andra ska tänka.
Hoppa av det tåg som får dig att må dåligt.
Det måste inte vara något extremt. Små, små steg leder till målet de med. Åtminstone är det så jag tänker… med tanke på alla omvägar jag tagit genom livet. 😉
Dessa ord är förstås lika mycket riktade till mig själv för det finns en hel drös av ouppklarade rädslor innanför västen som jag behöver ta itu med och förlåta.

10 reaktioner till “Be true”

 1. Jag förstår och jag är med dig! När jag stängde förra dörren (sa upp mig) öppnades en massa nytt (men skrämmande). Jag har registrerat firma, anmält mig till en massageutbildning, köpt upp en yogastudios mattor, bolster, block mm samt varit på flera möten för nya samarbeten. Och ger mig den på att bara göra det som ger det där självklara i magen, det där pirret och glädjen!! Även när det känns svårt (med pengar t ex) och även när det är den krångligaste vägen. Det SKA gå!

  Gillad av 2 personer

  1. You go girl! Heja dig! Det är så häftigt hur allt bara faller på plats för dig och på så kort tid. ❤
   Du följer verkligen dit hjärta nu och du är en stor inspirationskälla för mig.
   Jag känner ju mig lite skamsen som 3 1/2 år efter utbildningen fortfarande inte ens undervisat en enda gång (mer än hemma). *skratt* Fast å andra sidan tror jag inte att det är exakt det jag ska göra heller. Det är något annat som väntar, men jag har inte fått till mig alla detaljer ännu så jag bidar min tid i vetskapen att i sinom tid så blir det av.
   Jag önskar dig ännu en gång lycka till och tror att det kommer att gå jättebra för dig. Du har ju bättre förutsättningar som bor i en mindre stad också. Här är snart yogastudios lika vanligt som frisörsalonger och då är det till att man har en kundkrets först…
   Varm kram

   Gilla

   1. Tack! Fast jag har ingen aning om vad jag ska göra 😮 Tänker inte öppna studio i alla fall och har ingen kundkrets. Men jag andas djupt och hoppas att det löser sig (jag har ju props i alla fall, även om barnen inte får nån mat 😉 ) ❤

    Gillad av 1 person

 2. Sat Nam♥för mig tänker jag att mitt jobb ger mycket även om jag är inne i en stressig period nu. Jag känner glädje i det jag gör i grunden. Tänker att det finns många vägar. Huvudsaken att hjärtat är med. Kram♥

  Gillad av 1 person

  1. Ja du verkar ha hittat ett jobb som passar dig och då går det ihop även om det är stressigt. Den där glädjen är så viktig. Önskar att jag också hittar dit en dag… och det gör jag väl men då får jag gå ur min komfortzon ganska rejält. 😉
   Skål för att följa sitt hjärta!
   Kram ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s