A Course in Miracles (ACIM), livet, Okategoriserade

ACIM 2018

Redan när jag startade den här bloggen så hade jag med mig tanken att jag skulle skriva något om varje lektion i ACIM. På samma gång kändes det inte rätt att börja mitt i.
Jag vill börja från lektion 1 och köra igenom alla 365 lektionerna. Skriva och dela med mig av mina egna upplevelser och tankar kring varje lektion.
Så jag har väntat. Väntat på att jag själv ska bli klar med det här första året. Och på söndag gör jag sista lektionen, så att jag kan starta på nytt 1 januari 2018.
Lite har jag förstås varit tvungen att ”fuska” eftersom jag började med lektion 1 en bit in i januari detta år. Några dubbellektioner har det blivit, men så här mot slutet har jag inte upplevt det som ett problem. Allt hänger samman. Förstår du i sanning en enda lektion så förstår du dem alla, heter det ju.
Jag har repeterat ganska friskt under året som gått också, framför allt i och med Living in Purpose-kursen. Är nu inne på slutetappen (vecka 23 av 24).
Det har således blivit dags att göra något av allt det jag studerat och praktiserat. I första hand blir det detta projekt. Längre än så har jag inte funderat ännu.
Jag misstänker dock att januari månad kommer att bli lite knagglig eftersom jag fortfarande arbetar då, men efter det är jag fri och och kreativiteten kommer förhoppningsvis att flöda igen. Jag får äntligen styra mina tider igen och kan släppa taget om en stor del av alla måsten.
Lektionerna kommer jag att lägga upp antingen här eller på Instagram, ibland kanske både och. Det blir som det blir.

Nu önskar jag dig ett Gott Nytt År och hoppas att du får en fin början på 2018! ❤

IMG_0640

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s