A Course in Miracles (ACIM), En kurs i mirakler, förlåtelse, healing, meditation, mindfulness, Okategoriserade, tacksamhet, tankar

Lektion 224, Gud är min Fader, och Han älskar Sin Son.

Tema: förlåtelse

”Mitt Namn, Fader, är fortfarande känt för Dig. Jag har glömt det, och vet inte vart jag går, vem jag är eller vad jag gör. Påminn mig nu, Fader, för jag är trött på den värld jag ser. Uppenbara det du vill att jag skall se istället.”

– En Kurs i Mirakler

När du dömer, uppmärksammar du inte de kärleksfulla tankar som gömmer sig bakom dömandet.
När du pekar på din broders brister, ser du inte det goda i honom.
När du kategoriserar och hittar på historier som är osanna, ser du inte ljuset i alla varelser.
När du fokuserar på kaoset omkring dig, kan du inte uppleva stillheten.
Allt är val du gör, och för att uppleva din Sanna Identitet behöver du förstå att du skapar allt du ser, att allt du gör mot en annan varelse gör du mot dig själv.
När du verkligen förstår detta kan endast kärlek finnas kvar, och i denna kärlek kan du äntligen uppleva att du är ett med allt och ett med Gud.

Sat Nam ❤
/Parameshwari

”Förlåtelsen är stilla, och gör lugnt ingenting. Den kränker ingen aspekt av verkligheten, inte heller försöker den förvanska den till skenbilder som den tycker om. Den endast iakttar, och väntar, och dömer inte. Den som inte vill förlåta måste döma, för han måste rättfärdiga att han inte vill förlåta. Men den som vill förlåta sig själv måste lära sig att välkomna sanningen exakt så som den är.”

– En Kurs i Mirakler

godismyfather

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s