A Course in Miracles (ACIM), En kurs i mirakler, förlåtelse, healing, mindfulness, Okategoriserade, tacksamhet, tankar

Lektion 235, Gud i Sin barmhärtighet vill att jag skall räddas.

”Jag behöver bara se på allt som tycks skada mig, och med fullkomlig visshet försäkra mig själv: ”Gud vill att jag skall räddas från detta”, för att helt enkelt se det försvinna. Jag behöver bara komma ihåg att min Faders Vilja för mig är enbart lycka, för att upptäcka att enbart lycka har kommit till mig.

– En Kurs i Mirakler

Det enda som hindrar mig från att bli räddad är mitt eget sinne, mina egna tankar.
När mitt sinne blir ett med Guds, blir jag också fri från det som egot skapat.
Jag blir fri från skuld, skam och sjukdom.
Jag blir fri från tankar som fått mig att känna mig oälskad och ensam.
Och i detta befriar jag också mina systrar och bröder från de domar jag kastat mot dem.
När jag till fullo förstår att jag är skapad av Guds Kärlek, att jag ÄR Guds Kärlek, då är jag fri från ”synden”, för då förstår jag att att det inte ens finns någon synd. Det var bara något jag i tanken hittade på, när jag trodde på separationen.

Sat Nam ❤️
/Parameshwari

IMG_3362

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s