A Course in Miracles (ACIM), En kurs i mirakler, förlåtelse, healing, mindfulness, Okategoriserade, tacksamhet, tankar

Lektion 241, I detta heliga ögonblick är frälsningen här.

Tema: Världen

”Världen är falsk varseblivning. Den är född ur misstag, och den har inte lämnat sin källa. Den kommer inte att finnas kvar längre än tanken som födde den hålls kär. När tanken på separation har ändrats till en tanke på sann förlåtelse, kommer världen att ses i ett helt annat ljus: i ett ljus som leder till sanningen, där hela världen måste försvinna och alla dess misstag lösas upp. Nu är dess källa borta, och även dess verkningar.”

– En Kurs i Mirakler

Jag väljer nu att släppa alla tankar på separation.
Jag väljer att förlåta mina systrar och mina bröder.
Jag förlåter mig själv, för att jag inte visste bättre än att lyssna till egots falska röst.
Jag förlåter mig själv för att jag låtit mina tankar hindra mig från att se sanningen.
Jag släpper smärtan.
Jag släpper sorgen.
Jag släpper ilskan och hatet.
Jag släpper allt, som inte är kärlek.
Låt mig nu genom frälsningen förstå vem jag i sanning är.

Kärlek & frid ❤️
/Parameshwari

”Den dag har kommit när sorgerna försvinner och smärtan är borta. Frälsningens härlighet gryr idag över en befriad värld. Detta är hoppets tid för oräkneliga miljoner. De kommer att förenas nu, när du förlåter dem alla. För jag kommer att bli förlåten av dig idag.”

– En Kurs i Mirakler

IMG_3453

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s