A Course in Miracles (ACIM), En kurs i mirakler, förlåtelse, healing, mindfulness, Okategoriserade, tacksamhet, tankar

Lektion 299, Evig helighet bor i mig.

”Fader, min helighet kommer inte från mig. Den är inte min, så att den kan förstöras av synd. Den är inte min, så att den kan attackeras. Illusioner kan skymma den, men kan inte släcka dess strålglans, inte heller fördunkla dess ljus. Den är för evigt fullkomlig och orörd. I den helas alla ting, för de förblir så som Du skapade dem. Och jag kan känna min helighet. För Heligheten Själv skapade mig, och jag kan känna min Källa eftersom det är Din Vilja att Du blir känd.”

– En Kurs i Mirakler

När jag känner min Källa, känner jag min helighet.
Min helighet tillhör inte dramat jag ser utanför.
Den har ingenting med illusionens värld att göra.
Den är motsatsen till det som är skapat ur egot, ändå finns ingen motsats till det som är.
I min helighet vet jag att jag är för evigt älskad av min Skapare.
Jag är ljus och kärlek, fullkomlig i min skapelse.
I mig finns allt som är.
Vad mer kan jag önska?

Sat Nam ❤️
/Parameshwari

IMG_3758

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s