A Course in Miracles (ACIM), En kurs i mirakler, förlåtelse, healing, mindfulness, Okategoriserade, tacksamhet, tankar

Lektion 301, Och Gud Själv skalla torka alla tårar.

Tema: Kristi återkomst

”Kristi återkomst, som är lika säker som Gud, är endast rättelsen av misstag, och det sunda förnuftets återvändande. Det är en del av det tillstånd som återställer det som aldrig gått förlorat, och återupprättar det som alltid och för evigt är sant. Den är inbjudan till Guds Ord att inta illusionens plats; villigheten att låta förlåtelsen vila över alla ting utan undantag och utan förbehåll.”

– En Kurs i Mirakler

Jag skall idag förlåta det jag såg genom beslöjade ögon.
Jag skall förlåta allt det jag sa till min broder, när jag inte visste bättre.
Jag skall förlåta det jag trodde att min syster gjorde mot mig, när jag lyssnade till den falska rösten.
Jag skall förlåta allt det som inte är kärlek, och ser jag det motsatta på utsidan skall jag se det som ett rop på kärlek.
Jag skall sända ljus ut i denna värld, så att jag ser det som i sanning är. Så att jag ser Guds värld.

Med kärlek ❤
/Parameshwari

”Fader, om jag inte dömer kan jag inte gråta. Inte heller kan jag lida eller känna att jag är övergiven eller inte behövd i världen. Den är mitt hem eftersom jag inte dömer den, och därför är den endast det Du vill. Låt mig i dag se den utan att döma, genom lyckliga ögon som förlåtelsen har befriat från all förvrängning. Låt mig se Din värld i stället för min. Och alla de tårar jag fällt kommer att glömmas, för deras källa är borta. Fader, jag skall inte döma Din värld i dag.”

– En Kurs i Mirakler

IMG_3752

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s