A Course in Miracles (ACIM), En kurs i mirakler, förlåtelse, healing, Okategoriserade, tacksamhet, tankar

Lektion 321, Fader, min frihet finns endast i Dig.

Tema: Skapelsen

”Skapelsen är summan av alla Guds Tankar, oändliga i antal och överallt utan begränsning. Endast Kärleken skapar, och endast likt Sig Själv. Det fanns aldrig någon tid när allt som Den skapade inte existerade. Inte heller kommer det att finnas någon tid när någonting som Den skapade lider förlust. För alltid och för evigt är Guds Tankar exakt så som de var och så som de är, oförändrade genom tiden och efter tidens slut.”

*

”Jag har inte förstått vad som gjorde mig fri, inte heller vad min frihet är, eller var jag skall söka för att finna den. Fader jag sökte förgäves tills jag hörde Din Röst som visade mig vägen. Nu vill jag inte längre vägleda mig själv. För jag har varken gjort eller förstått vägen till att finna min frihet. Men jag har tillit till Dig.”

– En Kurs i Mirakler

En sådan frihet det är, när jag inte längre själv måste fatta alla beslut.
En sådan frihet, att inte längre behöva oroa sig för ifall beslutet var rätt eller inte.
När jag följer den vägledning Universum ger mig kan det inte bli annat än rätt.
Det blir som det skall bli.
Och när jag har tillit till denna process så tillåter jag Guds Vilja att ske.
Jag befrias genom tilliten till min Skapare.

Sat Nam ❤️
/Parameshwari

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s