Angelic Reiki®

4B5512AD-9FC2-4B7D-8AE5-8F1B05CEB09B

Angelic Reiki® är en vidareutveckling av Reikisystemet och teorin bygger på äldre esoteriska visdomsläror.
De högvibrerande energier som förmedlas genom detta helandesystem hjälper till att lösa upp blockeringar i kroppen. Med detta kommer det naturliga energiflödet igång igen och smärtsamma minnen som lagrats i kroppen får möjlighet att läkas.
Angelic Reiki® är således ett redskap för återhämtning och balans och hjälper dig att släppa det som inte längre gynnar dig.


Angelic Reiki® är för dig som kanske haft mycket stress omkring dig. Det får dig att slappna av och ofta förbättras sömnen redan efter en eller ett par behandlingar.
Angelic Reiki® löser upp blockeringar i kroppen så att energin kan flöda fritt igen.

Kanske är det just nu bara lite extra jobbigt i din personliga resa. Då kan Angelic Reiki® vara till hjälp med sina högfrekventa energier som löser upp och lättar på trycket.

Angelic Reiki® är också för dig som bara vill väcka kärleken i dig själv. Som önskar ett fridfullare liv, där du inte påverkas så mycket av dramat utanför.


Angelic Reiki® är ett kraftfullt helandesystem där vi arbetar i symbios med Änglar.
Änglar är kosmiska skapande krafter som förmedlar energi som är ren kärlek och kreativitet. Att ta till sig deras vägledning genom Angelic Reiki® kan positivt påverka energisystemet på fysisk, känslomässig och mental nivå.

Under behandlingen får du tillfälle till djupavslappning och det är också då kroppens egna läkande krafter aktiveras.
I rollen som healer är jag en öppen kanal mellan ängla-energierna och dig som klient. Jag håller utrymmet så att helandet blir möjligt.
Som mottagare behöver du inte göra någonting under tiden du tar emot. Ligg bara ned, slappna av och öppna upp för den villkorslösa kärlek som förmedlas till dig.

Några av de positiva effekterna av Angelic Reiki® kan vara:
– bättre sömn
– avslappning
– ökat välbefinnande
– minskad stress och oro
– förbättrat immunförsvar
– mer ork och energi
– smärtreducering
– förhöjt medvetande
– att du tydligare hör den inre vägledning du får

En distansbehandling tar ca 45-60 min (med samtal inräknat).
När du bokar tid för din första distansbehandling vill jag gärna att du berättar lite kort om varför du önskar ta emot healing. Tar du några mediciner, där du eller doseringen kan påverkas av helandet, vill jag gärna veta det med.
Vid avtalad tid sänder jag sedan Angelic Reiki® under ca 20-25 minuter.
Som mottagare ligger du ned, slappnar av och öppnar upp för energierna som förmedlas. Tänd gärna ett ljus och sätt på lugn musik i bakgrunden om du vill det.
Efteråt ringer jag upp dig för ett vägledande samtal, eller om du hellre vill så kan du få återkoppling via e-post.

Känn-på Angelic Reiki® på distans, ca 15-20 min (inga samtal eller återkoppling)
Det här är för dig som vill känna på Angelic Reikis® högvibrerande energier, eller kanske bara är intresserad av att få själva helandet utan samtal.

Det är bra om du tagit emot någon typ av helande tidigare så att du är medveten om de processer som kan sättas igång efteråt. Fråga mig om du är osäker.

Observera att detta inte är en fullständig Angelic Reiki® behandling eftersom inga samtal eller återkoppling ingår. Om du känner att detta helandet är för dig så rekommenderar jag dig att boka en komplett behandling då samtalen är en viktig del i själva processen.

AngelicReikilogga

Lästips: Boken Angelic Reiki av Christine Core
The Official International Site of Angelic Reiki
Angelic Reiki Sverige
Secourong (Här har jag gått min utbildning i Angelic Reiki®)