Om Parameshwari

meditate

Jag heter Carina till vardags. Parameshwari (Kaur) är mitt spirituella namn som jag fick 2014 av min lärare/mentor efter att jag blivit klar med yogalärarutbildningen.
Parameshwari är också det namn jag använder mig av när jag skriver på olika sociala medier och speciellt när jag talar från mitt Högre Jag.
Namnet blev mig kärt med en gång och jag fick veta att det hade med min förmåga som healer att göra, men det tog ända fram till i början av 2017 innan jag under en meditation verkligen fick till mig betydelsen av mitt namn.

Jag fick veta att jag ska hjälpa mina medmänniskor att ”vakna upp”, att läka sina sinnen, för att på så vis finna sin sanna essens.
Just då kändes det som ett stort lass att bära (”inte kan väl jag…”). Samtidigt visste jag någonstans i mitt inre att det var sant, att det här är mitt kall, och att jag kommer att få en annan slags anställning framöver. Det har blivit mitt uppdrag att sprida ljus och kärlek och leva i sanning. Det gäller förstås oss alla. Vi är alla här för att hela våra sinnen och att åter minnas vem vi i sanning är, men tills dess att vi minns kan vi behöva lite hjälp på vägen.

Bli sin egen chef
För snart tjugo år sedan gick jag in i väggen första gången. Jag jobbade som arbetsledare och fick med råge veta vad som händer när man tvingas ha för många bollar i luften. Då kände jag inte till vad högkänslighet är, utan körde på i mina försök att fungera som andra, och vara den som ”fixar allt”. Det gick naturligtvis inte så bra.
Med åren kom fler möten med väggen och jag vet inte hur många heltidsanställningar jag fått avsluta och hur många utbildningar jag tvingats att hoppa av. Jag kände mig länge både hopplös och misslyckad.
Idag vet jag att jag är högkänslig (HSP) och efter alla turer har min hjärna blivit väldigt trött. Detta har hjälpt mig att få förståelse för varför jag inte klarar av det som andra gör och i samma tempo. Uttrycken ”tävlingsinriktad” och ”många bollar i luften” gör mig illamående och svimfärdig. För många saker som händer samtidigt gör mig otroligt hjärntrött. Det blir extra tydligt när jag hamnar i stressiga situationer.

Anledningen att jag nu startat eget är för att jag till slut tagit till mig att jag inte passar in i gängse mall. Jag behöver få styra över mina egna arbetstider, göra saker i mitt eget tempo och en viktig del är att få arbeta hemifrån, där jag känner mig trygg. Det allra viktigaste är förstås att få utgå från mina drivkrafter som är sanningen och att leva från hjärtat, och det gör jag genom att arbeta med det jag brinner för – healing, vägledning och yoga.
Att ha egen firma ger mig nu möjlighet att hjälpa på det sätt som fungerar för mig och då har jag också som mest att ge. Jag blir dessutom till mycket större hjälp för dig om jag ger mig själv en stabil grund att stå på.
I detta känner jag att jag nu äntligen får lov att släppa kontrollen och tillåta mig själv att vara den jag är ämnad att vara.

Yoga och energibehandlingar
Yogan har varit min plattform sedan 1996. Det var dock först 2011, när jag fann kundaliniyogan, som alla bitar föll på plats. Jag har utövat yoga dagligen sedan dess.
Åren efter det, 2012-2014, utbildade jag mig till kundaliniyoga- och meditationslärare och 2017 gick jag en påbyggnadsutbildning till medicinsk yogainstruktör.
Jag håller idag inga klasser i grupp, men du får gärna kontakta mig om du är intresserad av privatlektioner i kundaliniyoga eller medicinsk yoga .

Jag är professionell utövare av Angelic Reiki® och Master Healer inom New Shamballa.
Jag har även med mig Usui Reiki I sedan 2009.

Jag blev vägledd till första kursen i Angelic Reiki® sommaren 2018 och efter att jag avslutat den (och anmält mig till resterande kurser) tog det bara tre dagar tills jag fattade beslutet att starta eget och följa upp med kursen New Shamballa.
Jag kände så starkt att det här är min livsuppgift och påbörjade i samma veva sända grupphealing på distans en dag i veckan.
Med detta har jag lovat mig själv att alltid följa mitt hjärta och lita till den vägledning jag får.

Och nu önskar jag dig varmt välkommen hit och hoppas att du här skall finna några redskap på din väg.

Med kärlek ❤
/𝒞𝒶𝓇𝒾𝓃𝒶 𝒫𝒶𝓇𝒶𝓂𝑒𝓈𝒽𝓌𝒶𝓇𝒾