Om Parameshwari

7EF53183-B366-49A6-94F8-23C31EC60E3F

Jag heter Carina till vardags. Parameshwari är mitt spirituella namn som jag fick 2014 av min lärare/mentor efter att jag blivit klar med yogalärarutbildningen.
Namnet blev mig kärt med en gång och jag fick veta att det hade med min förmåga/mitt syfte som healer att göra, men det tog ända fram till i början av 2017 innan jag under en meditation verkligen fick till mig betydelsen av mitt namn.
Jag fick veta att jag ska hjälpa mina medmänniskor att läka sina sinnen, för att på så vis finna sin sanna essens.
Just då kändes det som ett stort lass att bära (”inte kan väl jag…”). Samtidigt visste jag någonstans i mitt inre att det var sant, att det här är mitt kall, och att jag kommer att få en annan slags anställning framöver.
Det har blivit mitt uppdrag att hjälpa mina medmänniskor att läka sitt inre och finna sin sanning. Det gäller förstås oss alla. Vi är alla här för att hela våra sinnen och hjälpa varandra att åter minnas vem vi i sanning är, men tills dess att vi minns kan vi behöva lite hjälp på vägen.

Yoga och energibehandlingar
Yogan har varit min plattform sedan 1996. Det var dock först 2011, när jag fann kundaliniyogan, som alla bitar föll på plats. Jag har utövat yoga dagligen sedan dess.
Åren efter det, 2012-2014, utbildade jag mig till kundaliniyoga- och meditationslärare och 2017 gick jag en påbyggnadsutbildning till medicinsk yogainstruktör.
Jag håller idag inga klasser i grupp, men du får gärna kontakta mig om du är intresserad av privatlektioner i kundaliniyoga eller medicinsk yoga.

Jag är professionell utövare av Angelic Reiki® och Master Healer inom New Shamballa.
Har även med mig Usui Reiki I sedan 2009.
I sinom tid hoppas jag att även kunna erbjuda inka-shamansk energimedicin/healing då jag nu håller på att utbilda mig/initieras i denna tradition.

Jag önskar dig hjärtligt välkommen hit och hoppas att du här skall finna några redskap på din väg.

Med kärlek ❤️
/𝒞𝒶𝓇𝒾𝓃𝒶 𝒫𝒶𝓇𝒶𝓂𝑒𝓈𝒽𝓌𝒶𝓇𝒾