Om Parameshwari

Carina2018
Jag heter Carina till vardags. Parameshwari (Kaur) är mitt spirituella namn som jag fick 2014 av min lärare/mentor efter att jag blivit klar med yogalärarutbildningen.
Parameshwari är också det namn jag numera använder mig av när jag skriver på olika sociala medier m.m.
Jag älskade namnet med en gång och fick veta att det hade med min förmåga som healer att göra, men det tog ända fram till i början av 2017 innan jag under en meditation verkligen fick till mig betydelsen av mitt namn.

Jag fick veta att jag ska hjälpa mina medmänniskor att ”vakna upp”, att läka sina sinnen och nå sin fulla potential.
Just då kändes det som ett stort lass att bära (”inte kan väl jag…”). Samtidigt visste jag någonstans i mitt inre redan när jag började läsa ACIM (A Course in Miracles) igen att det här kommer att bli mitt kall. Jag kommer att få en annan slags anställning framöver. Det har blivit mitt uppdrag att sprida ljus, att förlåta och leva i sanning. Det gäller förstås oss alla. Vi är alla här för att hela våra sinnen och att åter minnas vem vi i sanning är.

I dagsläget är jag på väg att starta eget företag där jag kommer att arbeta med energibehandlingar (Reiki), meditation och vägledning.
Jag har utöver detta en fin grund att stå på i yogan som varit min plattform sedan 1996. Det var dock först 2011, när jag fann kundaliniyogan, som alla bitar föll på plats.
Åren efter det, 2012-2014, utbildade jag mig till kundaliniyoga- och meditationslärare och 2017 gick jag en påbyggnadsutbildning till medicinsk yogainstruktör.

Kärlek & frid ❤
/Parameshwari