Om Parameshwari

Carina2018
Jag heter Carina till vardags. Parameshwari (Kaur) är mitt spirituella namn som jag fick 2014 av min lärare/mentor efter att jag blivit klar med yogalärarutbildningen.
Parameshwari är också det namn jag använder mig av när jag skriver på olika sociala medier och speciellt när jag talar från mitt Högre Jag.
Namnet blev mig kärt med en gång och jag fick veta att det hade med min förmåga som healer att göra, men det tog ända fram till i början av 2017 innan jag under en meditation verkligen fick till mig betydelsen av mitt namn.

Jag fick veta att jag ska hjälpa mina medmänniskor att ”vakna upp”, att läka sina sinnen för att nå sin fulla potential.
Just då kändes det som ett stort lass att bära (”inte kan väl jag…”). Samtidigt visste jag någonstans i mitt inre att det var sant, att det här är mitt kall, och att jag kommer att få en annan slags anställning framöver. Det har blivit mitt uppdrag att sprida ljus och kärlek och leva i sanning. Det gäller förstås oss alla. Vi är alla här för att hela våra sinnen och att åter minnas vem vi i sanning är, men tills dess att vi minns kan vi behöva lite hjälp på vägen.

Utöver de energibehandlingar och den vägledning jag erbjuder, har jag en fin grund att stå på i yogan som varit min plattform sedan 1996. Det var dock först 2011, när jag fann kundaliniyogan, som alla bitar föll på plats.
Åren efter det, 2012-2014, utbildade jag mig till kundaliniyoga- och meditationslärare och 2017 gick jag en påbyggnadsutbildning till medicinsk yogainstruktör.

Ljus & kärlek ❤
/Parameshwari