Om Parameshwari

meditate

Jag heter Carina till vardags. Parameshwari (Kaur) är mitt spirituella namn som jag fick 2014 av min lärare/mentor efter att jag blivit klar med yogalärarutbildningen.
Parameshwari är också det namn jag ofta använder mig av när jag skriver på olika sociala medier.
Namnet blev mig kärt med en gång och jag fick veta att det hade med min förmåga/mitt syfte som healer att göra, men det tog ända fram till i början av 2017 innan jag under en meditation verkligen fick till mig betydelsen av mitt namn.
Jag fick veta att jag ska hjälpa mina medmänniskor att ”vakna upp”, att läka sina sinnen, för att på så vis finna sin sanna essens.
Just då kändes det som ett stort lass att bära (”inte kan väl jag…”). Samtidigt visste jag någonstans i mitt inre att det var sant, att det här är mitt kall, och att jag kommer att få en annan slags anställning framöver.
Det har blivit mitt uppdrag att hjälpa mina medmänniskor att finna sin sanning. Det gäller förstås oss alla. Vi är alla här för att hela våra sinnen och hjälpa varandra att åter minnas vem vi i sanning är, men tills dess att vi minns kan vi behöva lite hjälp på vägen.

Yoga och energibehandlingar
Yogan har varit min plattform sedan 1996. Det var dock först 2011, när jag fann kundaliniyogan, som alla bitar föll på plats. Jag har utövat yoga dagligen sedan dess.
Åren efter det, 2012-2014, utbildade jag mig till kundaliniyoga- och meditationslärare och 2017 gick jag en påbyggnadsutbildning till medicinsk yogainstruktör.
Jag håller idag inga klasser i grupp, men du får gärna kontakta mig om du är intresserad av privatlektioner i kundaliniyoga eller medicinsk yoga.

Jag är professionell utövare av Angelic Reiki® och Master Healer inom New Shamballa.
Har även med mig Usui Reiki I sedan 2009.
Jag blev vägledd till första kursen i Angelic Reiki® sommaren 2018 och efter att jag avslutat den (och anmält mig till resterande kurser) tog det bara tre dagar tills jag fattade beslutet att starta eget och följa upp med kursen New Shamballa.
Jag kände så starkt att det här är min livsuppgift och påbörjade i samma veva sända grupphealing på distans en dag i veckan.

Idag arbetar jag främst med grupphealing och Shamballa-event (där vi mediterar tillsammans i grupp och där jag efteråt sänder kärlekshealing till alla deltagare) och ur detta har healingen utvecklats till något helt annat än vad den var från början. Just därför föredrar jag att arbeta intuitivt och den healing jag erbjuder blir alltid bäst på distans.

Nu önskar jag dig varmt välkommen hit och hoppas att du här skall finna några redskap på din väg.

Med kärlek ❤
/𝒞𝒶𝓇𝒾𝓃𝒶 𝒫𝒶𝓇𝒶𝓂𝑒𝓈𝒽𝓌𝒶𝓇𝒾