Privatlektioner medicinsk yoga

cropped-varberg

Som yogini ser jag yogan som ett helhetssystem och yogan är också holistisk.
När jag håller en privatlektion i medicinsk yoga så kommer vi alltså inte bara in på det fysiska, utan även kost, motion, sömn, relationer, känslor och tankar. Allt efter hur din situation ser ut.

I den medicinska yogan har jag valt att lägga fokus på dig som är sjukskriven för utmattning och hjärntrötthet, eller som tidigare varit det och har svårt att komma tillbaka igen. Kanske är det svårt för dig att fokusera i en yogasal full med andra människor och där det automatiskt blir mer ljud.
Yogan är naturligtvis även för dig som på annat vis vill trappa ner på det höga tempot och finna ditt inre lugn.
Du behöver ingen erfarenhet och jag anpassar yogan efter din förmåga. Du får därför gärna meddela mig vilken ”nivå” du befinner dig på när du anmäler dig.
Tempot är lugnt och vi fokuserar på närvaro och medvetenhet i det som är nu.

Yogalektionerna hålls hemma hos mig (i mitt vardagsrum) på Jättestensgatan i Göteborg och det enda du behöver ha med dig är kläder som är bekväma att yoga i.
Yogan utförs på mjuka ullmattor eller stol, om du till exempel har svårt att sitta ned på golvet. Om du har en meditationskudde som du trivs med får du gärna ta med den för mina kanske inte passar just din kropp.
En lektion pågår i ca 60 minuter och efteråt tar vi en fika tillsammans.
Jag bjuder på Yogitea, torkad frukt och nötter. Vi pratar om yogapasset och om något kommit upp under timman som gått.

Observera att jag vare sig är psykoterapeut eller fysioterapeut så vi rör oss på ett plan som är grundläggande för de kunskaper jag har som kundaliniyoga- och meditationslärare. Därför är det viktigt att du meddelar mig om du lider av någon sjukdom/skada som du kanske behöver rådgöra med din läkare/fysioterapeut om innan du kommer till mig.